ARCHITECTUUR

Sportzaal Nazareth

Sportzaal als gezicht van het sportcomplex

Locatie : Nazareth
Opdrachtgever : Privé
Projectteam : Karsten Riedel i.s.m. atelier tom vanhee
Bruto oppervlakte :
Studie : 2013


Woning Gijzenzele

Abstractie van de schuur als woning

Locatie : Gijzenzele
Opdrachtgever : Privé
Projectteam : atelier tom vanhee
Bruto oppervlakte
:
Studie : 2018
Uitvoering : 2019-2020

Rijwoning Kortrijk

Wonen met zicht op de Heulebeek

Locatie : Kortrijk
Opdrachtgever : Privé
Projectteam : atelier tom vanhee, Lime stabiliteitsbureau
Bruto oppervlakte
:
Studie : 2018
Uitvoering : 2019

Woning Ukkel

woonplekken met kast als leidraad

Locatie : Uccle
Opdrachtgever : Privatif
Projectteam : atelier tom vanhee
Bruto oppervlakte :
Studie : 2018


meergezinswonen Brussel

twee herenwoningen smelten samen tot vier woningen

Locatie : Brussel
Opdrachtgever
: Privé
Projectteam
: Atelier tom vanhee, stabiliteitsbureau Lime
Studie : 2018
Uitvoering : 2019

Dubbele woning Brussel

herbestemmen van een herenwoning

Locatie : Brussel
Opdrachtgever : Privé
Projectteam : atelier tom vanhee, ir stabiliteit Lime
Bruto oppervlakte :
Studie : 2018
Uitvoering : 2019

Kantoren CM-toren Gent

Ombouwen publiek deel tot een zorgstraat, herinrichting kantoren

Locatie : Gent
Opdrachtgever : CM
Projectteam
:Karsten Riedel i.s.m. atelier tom vanhee
Bruto oppervlakte :
Studie : 2014

 

gemeenschapshuis zedelgem

gemeenschapsleven in voormalige boerderij

Locatie : Zedelgem
Opdrachtgever : Privé
Projectteam : atelier tom vanhee (onder room en room) i.s.m. Tim Van Herbruggen, ir stabiliteit Lime, ir technieken Wim Viaene
Bruto oppervlakte :
Studie : 2012


Ecobrug Bredene

Bredene terug aan zee

Locatie : Bredene
Opdrachtgever : Twins I&C, Versluys bouwgroep, Toerisme Vlaanderen
Projectteam : ROOM ontwerperscollectief (Tom Vanhee, Rien Gellynck, Jan Custers, Tim Van Herbrugghe, Karol Grygolec, SCES)
Bruto oppervlakte : 30742 m²
Studie : 2009


De brug is één van de groene vingers die Bredene terug moet linken met het duinengebied en de kust. Over de drukke Koninklijke Baan heen. De recreatieve enclave in Bredene (campings, park Paelsteenveld) en het Staf Versluyscentrum krijgen een leesbare toegangszone naar het strand. De overkapping vormt ook de doorgang naar de nabijgelegen strandposten. Bovenop de infrastructuur wordt het duinlandschap doorgetrokken, geschikt voor de wandelaar. De zone onder de brug wordt van daglicht voorzien door okselvormige openingen in het overkoepelende landschap.

Ruimtes voor gemeenschap, toegang park Brussel

Herinrichting zaal, burelen en café. Een nieuw gezicht voor het Rasquinetpark

Locatie : Schaarbeek
Opdrachtgever
: Gemeente schaarbeek i.s.m. Renovas
Projectteam
: atelier tom vanhee i.s.m Karsten Riedel en Tim Van Herbruggen, Lime studiebureau stabiliteit
Bruto oppervlakte :
Studie : 2014

herinrichting park zie stedenbouw

Syndicate content